Pred tremi dnevi smo vstopili v energijo Kan – Kača. To je zelo močan cikel, saj v njem poteka 10-dnevni GAP, ki aktivira majevske znake, da še močneje delujejo in vplivajo na nas. Kan v jeziku tzutujil pomeni Da, pomeni strinjanje, lahko bi tudi rekli, da pomeni Jaz Sem – življenje samo. Kukulkan ali Quetzalcoatel ali Pernata kača je samo drug izraz za naš kundalini. Gre za življenjsko energijo, ki jo opisujejo različne starodavne kulture. Majevski znak Kan nas tako spodbuja, da začutimo to življenjsko energijo, ki se pretaka po naši hrbtenici, da se prebudimo iz spanca in rečemo življenju DA! Jaz sem življenje!

?Smrt 2 ti da na površje vse vezanosti, ki te ovirajo pri lastni svobodi.
?Jelen 3 predstavlja sklenjen kozmični krog, šele ko zapustiš staro, lahko preskočiš v novo zavedanje. Pri tem ti najbolj pomaga razumevanje sveta skozi svoje srce.
✨Zajec 4 je energija razmnoževanja in hitre manifestacije novih idej, novih vrednot.
?Voda 5 je dan poravnav na različnih področjih.
?Pes 6 napolni tvoje srce z življenjem, čutenjem, ljubeznijo. Modrost pride skozi lastno izkušnjo.
?Modrost cikla najdemo v energiji Opica 7, ki predstavlja našega notranjega otroka, igrivost, živahnost, sproščenost in lahkotnost. Bodimo lahki in plešimo skozi življenje kot pernata kača – Kukulkan.
♾️Eterični cikel zaključi energija Cesta 8, ki prizemlji energijo čutenja naše lastne poti, tako fizične kot duhovne. Cesta 8 ti pomaga trdno stati na pravi poti.
?Trs 9 te spodbuja, da občutiš očetov steber in lepoto materine ljubezni.
?‍♂️Jaguar 10 ti pomaga začutiti božansko voljo na Zemlji.
?‍♂️10-dnevni cikel GAP-ov se zaključi z energijo Orel 11, ki te vodi v jasno presojanje, pravo videnje in svobodo.


?Sova 12 nas vodi v videnje, ozaveščanje in s tem tudi odpuščanje napak naših prednikov, staršev, prijateljev in partnerja, saj so vedno delovali tako, kot so najbolje vedeli in znali.
?Cikel se zaključi v energiji 13 No’j – Zemlja, ki nas spodbudi v videnju in razumevanju življenja in nas samih. Uči nas, naj hodimo BUDNI skozi življenje.


⚠️Izziv cikla: notranja moč; izražanje lastne resnice; svoboda; živeti življenje
GAP: V tem ciklu poteka 10-dnevni GAP, ki nas podpre v čutenju življenja v nas samih.