Delovanje Društva Koda Življenja

Ideja za delovanje društva je nastala v osrčju Gvatemale, kjer staroselci Maji še danes živijo v tesni povezavi z naravo in njenimi cikli. Maji nas učijo kako pomembno je znati poslušati sebe in čutiti okolico ter živeti v skupnosti z vsem kar nas obdaja.

Otroški tabori Dobrodošli v Raju na Zemlji

Tabori Dobrodošli na Zemlji so namenjeni otrokom starim med 6 in 12 let. V objemu gozda se z majevskimi radovedneži družimo teden dni, spoznavamo naravo in s tem spoznavamo sebe. Program je podkrepljen z modrostmi staroselcev Majev, ki še danes bivajo v sožitju z naravo. Otrokom na zabaven način (skozi igro in ustvarjalne delavnice) pokažemo kako spoštovati naravo in okolico.

TERMINI:

JULIJ in AVGUST 2022

 

 

Nedeljska druženja - Majevske čajanke

Popoldanske ustvarjalne delavnice in pogovorne urice, kjer je prvotni namen druženja ohranjanje prijateljskih vezi iz taborov, ponovitev pridobljenih modrosti na taborih, za nove radovedneže pa spoznavanje načina dela in tematike, predvsem pa sklepanje novih pravih prijateljstev.

 

TERMIN:
nedelja, 08. 01. 2022

Kača 7 v ciklu Nevihte

Interesna dejavnost

DOBRODOŠLI NA ZEMLJI

Zaradi hitrega tempa življenja danes posvečamo vse premalo časa dušnem razvoju naših otrok. Na krožku Dobrodošli na Zemlji po zgledu staroselcev Majev z različnimi dejavnostmi in igrami kot so ustvarjalne delavnice, učenje različnih tehnik sproščanja, razvijanje občutka hvaležnosti in pozitivne samopodobe ter učenje prepoznavanja in izražanja naših občutkov namenjamo posebno pozornost prav temu.

Obišči naš FB stran

DOBRODOŠLI NA ZEMLJI