Želiš razumeti sebe in svoje življenje na globlji način ter slediti svojim energijsko podprtim dnem za posel, ljubezen in duhovno rast?

Poglobi se v analizo KOZMIČNEGA JAZANAWALA, ki temelji na prastarem koledarju Cholqiij. To je zaklad, ki so ga Majem predali bratje in sestre iz Plejad. Cholqiij tako ni le koledar, gre za sam ODTIS VESOLJA.

Z osebno analizo majevske karte boš spoznal/a, kaj je tvoja naloga na Zemlji ter kako spremeniti svoje slabosti v moči in notranje konflikte v močne povezave!

POVEŽI SE S SVOJO IZVORNO KODO!

 

MAJEVSKI ZNAK ALI NAWAL

V samem koledarju obstaja 20 različnih Nawalov in vsak od njih ima svoj pomen. Razkriva nam energijo dneva in njegove značilnosti. Nawal pa pove veliko več kot le to.
Na individualni ravni je za vsakega posameznika pomembno poznati svoj majevski znak, ki ga določa energija dneva glede na naš datum rojstva. Poznavanje rojstnega znaka nam pomaga pri duhovni rasti in globljem poznavanju sebe.

Namen poznavanja svojega Nawala je, da nas opomni, zakaj smo prišli v to življenje in zakaj smo se odločili roditi v tem znaku ter s tem izbrali tudi druge štiri znake, ki obdajajo rojstno energijo.

Kombinaciji teh znakov Maji pravijo drevo življenja ali majevski križ.

Nawal ali rojstna energija nas vodi in opominja na duhovno bistvo in osebno poslanstvo, ki nam bo pomagalo pri osebnostnem in duhovnem razvoju.

MAJEVSKA ŠTEVILKA ALI GALAKTIČNI TON DUŠE

Rodili smo se v določenem Nawalu, za katerega Maji pravijo, da si ga je duša izbrala sama. Na ta dan pa je prav tako vplival eden od 13 tonov ali 13 majevskih števil. Tu pa ne gre le za število, gre za energije teh števil, ki jih predstavljajo božanske energije.

Če razumemo bistvo Galaktičnega tona duše, nam postane jasen tudi naš odnos v povezavi z božanskim načrtom. Ton rojstva je kot ogledalo, ki pokaže, kje na veliki sliki stojimo. Pomaga nam razumeti vlogo v božanskem načrtu.

Duša se je lahko odločila, v katerem od 20 majevskih znakov se bo rodila, da bo lažje opravila svoj izbran življenjski cilj. Tona si nismo izbrali sami, prejeli smo ga kot poslanstvo, ki nam je bilo dano iz Vesolja ali od Stvarnika. Ton predstavlja misijo, ki nam je dana. To je energija, ki jo izžarevamo do ljudi, družbe in Vesolja. Tisto, kar energijo rojstnega znaka naredi unikatno, je izbran galaktični ton. Za en Nawal obstaja 13 kombinacij z različnimi majevskimi števili ali toni duše.