Osebni vodnik, ki vrača nazaj v pravi cikel narave ter nas poveže s svojo izvorno kodo

MAJEVSKI KOLEDAR CHOLQIIJ

Eden od pomembnejših podatkov pri majevskem koledarju je ta, da čas štejemo ciklično in ne linearno. Znotraj koledarja se torej odvijajo cikli, ki se ves čas ponavljajo. Ko se zaključi cikel, to ne pomeni konec štetja le začetek novega cikla.

Obstaja več majevskih koledarjev, najpomembnejši med njimi pa je Cholqiij – Tzolkin, ki je že starim Majem služil v svete namene, napovedi in razumevanje delovanja Vesolja, planeta Zemlje kot tudi človeka samega.
Sestavlja ga 260 različnih energij oziroma dni, znotraj tega pa se odvija več manjših ciklov. Ves čas se v istem zaporedju ponavlja 20 majevskih znakov ali nawalov ter 13 božanskih energij ali tonov, ki se vrtijo od 1 do 13.
Majevski predniki so iz dneva v dan opazovali gibanje Sonca, Lune, Venere in drugih planetov ter skrbno zapisovali eterični pomen prav vsakega posameznega dne.

Nawali

20 MAJEVSKIH ZNAKOV

Majevskemu znaku rečemo nawal in predstavlja naš višji jaz.
To je energija, ki nas povezuje z izvorom, kar pove že sam pomen te besede preveden iz jezika Tzutujil
(jezik ene od 24 avtohtonih majevskih skupin, ki živi ob jezeru Atitlan)

Na: občutek;  Aw: Veliki duh;  Al: otrok/manifestacija   =   NAWAL: čutiti manifestacijo Velikega duha

Obstaja 20 različnih nawalov in vsak od njih ima svoj pomen. Razkriva nam energijo dneva in njegove značilnosti. Maji poznajo namen vsakega dne posebej in majevski mojster Aj’Qij’, ohranjevalec časa, ve, kdaj narediti sveti obred in prositi za blagostanje ljudi glede na težave, ki jih pestijo.

Za lažje razumevanje energije posameznih nawalov bomo razložili pomen besede v jeziku tzutujil, tako se bomo lahko še globlje povezali z esenco posameznega dne. Majevski koledar in 20 različnih znakov nas učijo najti enost v različnosti. Vsakega izmed 20 znakov označujejo različne lastnosti, skupaj pa tvorijo Cholqiij sam, ki predstavlja celotno stvarstvo. Spomni nas lahko na človeštvo – vsak izmed nas je svoj individuum s svojimi lastnostmi, mislimi in izkušnjami, pa vendar drug drugega dopolnjujemo in skupaj tvorimo celotno stvarstvo. Poglabljanje v majevske energije nam odpira nov pogled na svet, novo razumevanje okolice ter globlje zavedanje svojega edinstvenega življenjskega pomena.

V prevodu besed iz jezika Tzutujil najdemo izvorno kodo in pomen vsake besede. To nam lahko pomaga pri edinstvenem doživljanju koledarja in posameznega dneva. Vsak posameznik edinstveno doživlja svet, zato koledar, njegove znake in lastnosti razume iz svojega čutenja in prav je tako.

Prav tako pa vsak od nas nosi svoj Nawal, ki jo izračunamo glede na naš datum rojstva. Poznavanje našega osebnega Nawala nam ponuja globoko razumevanje nas samih, ki se nam bo znova in znova razodeval ob poglobljenem branju podrobnega poročila našega osebnega Nawala in drevesa življenja.

(Za lepše branje je za opis Nawalov uporabljena le moška oblika glagolov, za kar se vsem predstavnicam ženskega spola že v naprej prosimo za razumevanje.)

Ton duše

13 MAJEVSKIH ŠTEVIL

Tudi števila potekajo v svojem ciklu od 1 do 13. V koledarju majevske številke predstavljajo božanske energije, pri ciklu določenega majevskega znaka pa tudi razvoj posamezne energije od začetka – 1 do njenega polnega potenciala – 13. Razvoj števil oziroma manifestacija božanske energije se prav tako kaže skozi svojo zgodbo

Razumevanje števil nam pomaga začutiti globino vsakega dne posebej, saj majevsko število vsakemu znaku doda svoj pomen in posebno energijo. Zato se med seboj dnevi z enakim majevskim znakom razlikujejo glede na posebno energijo, ki jo doda število tistega dne. Enak majevski znak in božanska energija, ki jo predstavljajo števila od 1 do 13, se tako ponovita le vsakih 260 dni.

Sedaj na voljo

MAJEVSKI KOLEDAR 2024

Sedaj na voljo Majevski koledar v fizični obliki.

Namenjen je vsem, ki si vsak dan želijo ohranjati povezavo s seboj, s svojim čutenjem in s pravim ciklom narave. Staroselci Maji so nam zapustili čudovite modrosti zbrane v obliki 260 svetih energij, ki so zapisane v koledarju Cholqiij.

Kaj prejmem?

  • Majevski koledar za tekoče leto

V prikazni obliki 13-dnevnih ciklov ali trecen za celo koledarsko leto z navodili za uporabo ter osnovno razlago majevskih ciklov, nawalov, galaktičnih tonov ter štirih osnovnih barv.

  • Priročnik

Majevski priročnik je na voljo v digitalni obliki. Do njega lahko dostopate na naši spletni strani s klikom na okence Aktiviraj kodo. Koda je zapisana v samem koledarju.

V priročniku so podrobni opisi vseh elementov koledarja. Priročnik vsebuje vsa potrebna navodila, da si koledar oblikujete glede na osebne majevske znake, ki sestavljajo Majevsko drevo življenja. Vsebuje tudi formulo za izračun rojstnega znaka, ujemanje partnerjev in ostalih ljubih oseb. Razkriva cikle osebnih požigov in ostale pomembne informacije ter s tem omogoča globoko duhovno vadbo na zelo preprost način. Priročnik omogoča še večje razumevanje samega delovanja majevskih ciklov tako večjih – makro ciklov kot manjših – mikro ciklov ter tako lahko postane vaš osebni vodnik v center galaksije.

Naročilo
(Za dogovor o terminu individualne ure)