SMRT-1

Energija cikličnosti, prehoda iz ene oblike v drugo

Kem pomeni mreža in E pomeni pot, prostor. Dobesedno Kame – Keme pomeni smrt, kar nas pogosto lahko straši, pa vendar gremo v življenju skozi mnogo manjših smrti ali sprememb (skozi zaključke in nove začetke), ki nam pomagajo pri višjem zavedanju sebe in svoje okolice. Rojstvo za Maje pomeni roditi se v zemeljsko, fizično življenje, smrt pa pomeni prehod v večnost. Tako je Kame za Maje energija sreče.

Kot energija DNEVA:

Na današnji dan se osredotoči na to kar želiš pri sebi spremeniti, preobraziti ali zaključiti. Danes te energija Kame – Smrt z vso močjo podpira pri tem. Uči te, da si življenje jemlješ bolj lahkotno, se v njem zabavaš in v vseh stvareh naučiš prepoznati igro iluzije Maye.

Kako se je najlažje rešiti smrti? Bolj ko živiš, si živ in se zavedaš samega sebe, manj je prostora za strah in smrt. V življenju se veliko smej in danes je odličen dan za praznovanje življenja samega.

Kot energija ROJSTVA:

Ljudi rojene v znamenju Kame – Smrt podpira energija spočetja Tijax – Kremen ter jih vodi energija prihodnosti I’x – Jaguar. Notranje ravnovesje pa ji predstavljata energiji Ajpu – Sonce in E’ – Cesta. (Več o tem ob naročilu osebnega majevskega drevesa življenja.)

Vsakdo se ustraši ob besedi smrt, a vendar naj te ta beseda ne straši, saj za Maje smrt pomeni veselje. Smrt opisuje energijo cikličnosti in preskoka iz enega stanja v drugega. Najbolj osnovna stvar, ki jo smrt simbolizira, je “preobrazba”. Smrt simbolizira razvoj duše in smrt ega. Zaradi tega so tvoje duhovne preobrazbe pravilno izvedene in učinki bodo še dolgo ostali.

Osebe, rojene v tem znamenju imajo mehak, občutljiv in ženstven značaj, so zelo pametne, modre in romantične. Tvoja vljudnost privlači obilje kot magnet in ti pomaga doseči vse cilje. Tvoje močne psihične sposobnosti in čustvena inteligenca ti bodo prinesle uspeh. Lahko postaneš cenjena in uspešna poslovna oseba. Dobro si zaščiten pred nesrečami in nenadno smrtjo. Bolezen se ne bo zgodila, če je ne ustvariš sam.

Zaradi svoje močne duhovne moči in vodenja lahko, … naroči podrobno poročilo