Veter-1

Veliki duh, dih, razširitev potenciala

I’q je esenca diha Vesolja. Ta energija prinaša na Zemljo sporočila Velikega duha in predstavlja tudi energijo komunikacije. Veter je lahko božajoč kot sapica, lahko pa te odpihne kot vihar. Ta energija nam pomaga vdahniti življenje v katerokoli idejo ali projekt.

Kot energija DNEVA:

Na ta dan bodi pozoren na sporočila, ki ti jih prinaša življenje. Lahko jih začutiš skozi pogovor s prijatelji, med branjem knjige, med vožnjo v avtu ali pa jih boš kar tako začutil v svojih mislih.
Na ta dan je bolje poslušati kot prekomerno govoriti. Ni primeren dan za reševanje konfliktov. Bodi pozoren na svojo komunikacijo, ostani ponižen in zavedaj se svojega ega, ki na ta dan še posebej lahko pride do izraza.
Zahvali se življenju za vsak svoj dih, saj je to glavni vir tvojega obstoja. Vprašaj se, ali dihaš skozi srce ali skozi možgane? Ali v okolico širiš mir in ljubezen ali strah in trepet? Zavedaj se svojih misli in vibracij, ki jih oddajaš, saj s tem širiš v okolico dobre ali slabe vibracije.
Za vse stvari ali projekte, ki se ji lotiš na dan Vetra, prosi Velikega duha, da vdihne vanje svoje eterične informacije in energijo.

Kot energija ROJSTVA:

Ljudi rojene v znamenju I’q – Veter podpira energija spočetja Ix – Jaguar ter jih vodi energija prihodnosti T’zi’ – Pes. Notranje ravnovesje pa ji predstavljata energija Ajmaq – Sova in Q’anil – Zajec. (Več o tem ob naročilu osebnega majevskega drevesa življenja.)

Zaznamuje te tvoja močna osebnost, ki je resnicoljubna in iskrena. Tvoja notranja moč ti pomaga preživeti spremembe in izzive, ki ti jih prinaša življenje. Tako kot veter, ki piha na 1000 različnih načinov, se tudi tvoje razpoloženje hitro spreminjajo. Ljudje te imajo za nepredvidljive in te včasih zaznavajo kot nedosledne ali neskladne. Imaš vzkipljivo naravo in se velikokrat jeziš, a v naslednji minuti si lahko nežen in mil. Energija vetra ti pomaga pri burni domišljiji, zato ti daje veliko idej, ki so včasih tudi malenkost nore. Tvoje učenje je ostati umirjen, osredotočen in prizemljen.

Bodi pozoren na svojo komunikacijo, zavedaj se, da tvoje besede in dejanja prinašajo veliko sporočil. I’q – Veter predstavlja duh in dih življenja. Veter vnaša življenje v materijo in s svojimi sporočili svetu prinese novo zavedanje. Si poln dobrih idej in izvornih semen, bolj ko se tega zavedaš, bolj v drugih zbujaš novo zavedanje. Bodi pozoren na sporočila, ki jih deliš.

Spretno komuniciraš in si lahko zelo uspešen… naroči podrobno poročilo