TRS-1

Energija lastne vrednosti in postavljanja naše notranje moči – hrbtenice.

Aj je beseda za majhen del v bambusu, ki povezuje plasti med seboj. Torej če želimo vzpostaviti povezavo z Velikim duhom, pokličemo Ajaw (Aw pomeni Veliki duh). Povežemo jo tudi z energijo, ki teče po naši hrbtenici. Poleg bambusa/trsja predstavlja povezavo z našimi predniki in prihodnjimi generacijami, zato nosi energijo družine (fizične in spiritualne).

Kot energija DNEVA:

Maji pravijo, da nas energija  današnjega dne podpira pri direktni povezavi s srcem Neba in srcem Zemlje. Že sama beseda Aj pomeni povezava. Zato je danes odličen dan, da se lotiš kateregakoli projekta. Ideje bodo kar švigale.

To je tudi dan, ki je povezan z družino in otroki, zato si danes vzemimo čas za družino in posvetimo našo pozornost harmoničnim odnosom.

Kot energija ROJSTVA:

Ljudi rojene v znamenju Aj – Trsje podpira energija spočetja Kan – Kača ter jih vodi energija prihodnosti Imox – Krokodil. Notranje ravnovesje pa ji predstavljata energiji Kej – Jelen in Kawoq – Nevihta. (Več o tem ob naročilu osebnega majevskega drevesa življenja.)

Maji znak Aj vidijo kot deblo zemeljskega drevesa. Osebe rojene v tem znamenju so zelo prizemljene osebe. Ljudje te vidijo kot zelo stabilno in samozavestno osebo. Ta samozavest izvira iz zavedanja svoje vrednosti in svoje osebne moči. Življenjske stiske te naredijo močnejšega in ti služijo za osebnostno rast, ker se iz vseh napak in porazov naučiš lekcije. Kljub svojemu trdemu izgledu, v sebi nosiš veliko mero sočutja in zdravilnih moči.

Radi se izobražuješ na najboljši možen način ali pa si se s tem blagoslovom že rodil. V tebi bivajo odličnost, notranja moč, močna logika in vodstvene sposobnosti, ki so le nekatere od tvojih čudovitih lastnosti. Si inteligenten, pogumnem in produktiven ter imaš zelo močna načela. Imaš naravni dar za javno nastopanje. Čeprav se rad sprostiš in zabavaš, si discipliniran in priden delavec. Ne glede na strokovno delo, ki se ga boš lotil, ga boš vedno osvojil in izstopal. Izvor tvojega talenta je tvoja asertivnost in prepričanje v osnovne vrednote. Kot intelektualna in izobražena oseba poskušaš razumeti človeško naravo.

V sebi nosiš duhovno esenco, si zaščitnik, … naroči podrobno poročilo