Cesta-1

Energija poti, tako fizične kot duhovne.

Saq E’ je (bela) pot. E’ je pot ali prostor, ki pomaga kreacijo energije B’atz’ postaviti v čas in prostor. Našim mislim naredi pot. Označuje fizično pot in vse izkušnje, ki smo jih ustvarili na poti, in tudi potovanje v našo notranjost ter nam pomaga razumeti um in srce.

Kot energija DNEVA:

Na današnji dan se lahko odpraviš na pot – lahko fizično pot, potovanje ali na notranjo pot v poslušanje sebe in svojega srca. Življenje na Zemlji je potovanje in naša duša se je rodila v to telo za svojo rast in učenje.

Pot nas uči ponižnosti – skloni glavo ko hodiš, da ne padeš. Cesta ali E, nas spodbuja v lastni svobodi, toliko poti je, ki jih imamo na voljo in prav vsaka izmed njih je prava in te bo naučila lekcije, ki jo v tem trenutku najbolj potrebuješ.

Zavedaj se svoje svobodne volje in tudi svobodne volje drugih, tako kot ne želiš, da drugi vplivajo nate in ti govorijo, kako voditi to življenje, je potrebno tudi drugim pustiti svobodno pot.

Pomembno je, da se naučimo poslušati svoje srce, kljub temu, da te nekatere želje in občutki strašijo, boš za poslušanje svojega srca vedno nagrajen, še posebej, če boš upal stopiti v neznano. Bodi pogumen in zaupaj, da je vsak tvoj korak skrbno načrtovan s strani energij, ki te varujejo in vodijo po tej poti, ki ji mi pravimo življenje.

Kot energija ROJSTVA:

Ljudi rojene v znamenju E’ – Ceste podpira energija spočetja K’at – Kuščar ter jih vodi energija prihodnosti Ajpu ali Sonce. Notranje ravnovesje pa ji predstavljata energiji Kame – Smrt in Tijax – Kremen. (Več o tem ob naročilu osebnega majevskega drevesa življenja.)

Si zelo praktičen in priden delavec, ki je poslušen a še vedno predan sebi. Pri uresničevanju svojih ciljev lahko postaneš tekmovalen a te življenje vseeno uči izogniti se sporom in ostati ponižen. Si dober sopotnik – ne konflikten in idealističen. Zaradi svojih interesov in veščin lahko postaneš mojster mednarodne trgovine in prispevaš v dobrobit svoji družbi.

Biti na cesti simbolizira biti na duhovnem potovanju in se duhovno razvijati, prav tako pa simbolizira tudi fizična potovanja in življenjske izzive. Če si rojen v tem znaku, velikokrat odkriješ svoje potenciale izven svoje države. Odnosi s tujci ti pomagajo najti mesto na Zemlji. Lahko se zgodi, da si ustvariš življenje v tujini in ne v rodni domovini. Tudi odnos ali zakonska zveza s partnerjem iz tuje države je lahko zelo primerna in dobra zate.

Lahko postaneš nekdo, ki veliko potuje in svoje življenje ter čas namenja prostovoljnemu delu, saj nosiš v sebi veliko željo, da bi pomagal človeštvu. Več ko potuješ in spoznavaš druge kulture, več se učiš in s tem odpiraš svoje srce, da bo postalo še bolj strpno in razumevajoče.

Trdo delaš in rad si z ljudmi, … naroči podrobno poročilo