Energija naših misli, logike in inteligence.

Beseda Noj predstavlja misel in inteligenco ter esenco kozmične zavesti. Da bi kozmična zavest lahko zaživela, potrebuje živo bitje, skozi katerega se ta zavest lahko transformira. Uči nas, da so vse ideje dane iz kozmične zavesti ter da si v osnovi celotno človeštvo deli eno zavest.

Kot energija DNEVA:

No’j nosi energijo duhovne inteligence, govori nam da se v nas skrivajo vse informacije, ki jih nosi tudi naša mati Zemlja. Naše telo ima enako sestavo kot naša mati Zemlja, z njo smo tesno povezani, zato je pomemben prav vsak posameznik na tem našem planetu. Pomembno je da ohranjamo naš notranji mir, se posvečamo meditaciji in preidemo iz naših čustev v čutenje (sočutiti ni sočustvovati!). Ker če smo mirni mi, prispevamo k miru našega planeta Zemlje. Današnji dan posvetimo meditaciji in stvarem, ki jih radi počnemo in za nas pomenijo meditacijo (lahko je to tudi sprehod v naravi,…).

Je pa tudi odličen dan za pridobivanje novega znanja in učenje. Pomembno je da znanje ki ga pridobimo začutimo, ne le razumemo, zato nas ta dan spodbuja tudi pri iskanju ravnovesja med znanstveno in duhovno inteligenco. Ne pozabi, pomembno je čutiti.

Kot energija ROJSTVA:

Ljudi rojene v znamenju No’j – Zemlja podpira energija spočetja Toj – Voda ter jih vodi energija prihodnosti Kan – Kača. Notranje ravnovesje pa ji predstavljata energiji B’atz’ – Opica in Aq’ab’al – Zora. (Več o tem ob naročilu osebnega majevskega drevesa življenja.)

Ljudje rojeni v znamenju Zemlje imajo močne in aktivne možgane ter so pravi analitiki. Dobro imajo razvite miselne sposobnosti, so polni novih idej ter ponavadi ostanejo večni študenti življenja samega. Če si rojen v tem znaku je pomembno ostati močno povezan tudi s svojo intuicijo ter znanosti ne pridajati prevelike teže. Vse stvari v življenju ni vedno možno znanstveno dokazati. Včasih tvoja pot in odločitve ležijo v šepetu tvojega srca. Pomembno je razvijati duhovno inteligenco, se duhovno razvijati in vedno iskati potrebno ravnovesje med znanostjo in duhovnostjo.

Drugo ime tega znaka je je tudi kadilo ali nekateri mu pravijo kar potres. Če pomislimo na znak Zemlje, se lahko pogovarjamo o potresih v smislu duševnega sveta ali filozofskega sveta. S svojimi inovativnimi idejami znaš v svetu ustvariti kar nekaj potresov in tako kolektivna zavest postane pripravljena, da se razvije na novo raven. Tvoja stališča so na splošno liberalna, progresivna in včasih radikalna. Zdi se, kot da živiš v prihodnost s svojimi mislimi. Energija, ki jo nosiš, lahko svet dvigne na naslednjo raven in ga duhovno preobrazi. Tvoje poslanstvo v tem življenju je prenašati zavest človeštva na naslednjo raven.

Zaradi tega se lahko velikokrat znajdeš v … naroči podrobno poročilo