PES-1

Energija avtoritete in brezpogojne ljubezni ter sprejemanja.

Tzi pomeni zakon in predstavlja knjigo zakonov Vesolja. Toj predstavlja karmo in nas uči, da je vsaki osebi dodeljeno življenje v skladu z njenim prejšnjim življenjem. Če ta zakon Vesolja (Tzi) razumemo in sprejmemo, potem se naše življenje lahko odvija tako, kot se mora.

Kot energija DNEVA:

Današnji dan nas spodbuja v brezpogojni ljubezni. Velikokrat si brezpogojno ljubezen predstavljamo napačno. Tu ne gre za prijaznost in pozornost, temveč za delovanje iz čutenja in izražanja našega bistva – naše resnice.

Pomembno je le, da resnico izražamo iz našega srca, z razumevanjem in čutenjem drugega in ne iz našega ega. Odličen dan za pogovore, reševanje sporov in čutenje obeh strani.

Kot energija ROJSTVA:

Ljudi rojene v znamenju T’zi’ – Pes podpira energija spočetja I’q – Veter ter jih vodi energija prihodnosti Tijax – Kremen. Notranje ravnovesje pa ji predstavljata energija K’at – Kuščar in Ajmaq – Sova. (Več o tem ob naročilu osebnega majevskega drevesa življenja.)

Pes je znak discipline in pravičnosti. Zato v življenju ne prenašaš nepoštenost. Tako kot pes, vonjaš in slediš vsaki sledi za resnico, ki te privedete do pravičnosti. Si naravni detektiv. Zaradi občutka za pravičnost in zaščitniškega odnosa te v skupnosti spoštujejo. Ugled v družbi lahko dosežeš tako, da postaneš odvetnik, sodnik ali tožilec. Vendar imaš morda nagnjenost k vsiljevanju lastnih misli o pravičnosti, zato bodi pozoren.

Nawal T’zi’ nosi lastnosti psa, ki je predstavnik tega znaka. Lastnosti, ki te predstavljajo so pogum, pamet zvestoba in čisto srce. Si zelo čuten in znaš uživati življenje. Tako kot psa tudi tebe zaznamuje igrivost, ki ti pomaga, da dobro razumeš človeško naravo, kar te vodi k uspehu in bogastvu. Rad potuješ, se gibaš in predstavljaš dobrega sopotnika na potovanjih in izletih. Igraš pomembno vlogo v družbi in imaš razvit močan občutek za zavest o skupnosti. Zelo si ustvarjalen in v življenju potrebuješ veliko raznolikosti.

Tvoje pasje zvestobe in zaupanja ni mogoče prezreti. Tvoj način, kako slediti nečemu, v kar verjameš, je zelo pozitivna lastnost ter pomaga, … naroči podrobno poročilo