Verjemi v modrost kozmosa! Verjeti je mistično darilo.

Zaupaj da si povezan z virom – Aj pomeni povezavo Maq pa Vesolje – tako te že sama energija spodbuja v povezavi z Vesoljem. Ko si povezan z univerzalnim virom, se ne moreš počutiti odtujenega od nikogar. Spusti in videl boš, kako svoboden si lahko na drugi strani. Cikel Ajmaq – nam lahko da veliko modrosti. Modrost pa usvojimo le skozi lastno izkušnjo, kar pa ni vedno lahka lekcija za nas. Vendar ne pozabi, da modrost osvobaja.

Ajmaq predstavlja naše avrično polje – v tem ciklu se bo dogajalo čiščenje naših sedmih teles, predvsem našega fizičnega, čustvenega in mentalnega telesa. Zato je to cikel karmičnih poravnav, poravnav čustvenih odnosov, odnosov s partnerjem, prijatelji, družino in predniki. Drugi pomen majevske besede Ajmaq je ODPUŠČANJE. Velik je tisti, ki odpušča. Cikel Ajmaq nas bo učil odpuščati. Na prvem mestu odpustiti sebi, za svojo nevednost in ‘napake’, ki si jih storil v preteklosti, oziroma jih mogoče delaš še danes. A ne pozabi, da prav te napake so te pripeljale do modrosti – do vedenja.

Majevsko št. 7 – Modrost cikla:
Energija 7 Iq’ – Veter, ki nas uči, da bodimo pozorni na vsa sporočila, ki nam jih podarja življenje.

Majevsko št. 8 – Eterični zaključek prejšnjega cikla:
V tem ciklu se zaključi eterični cikel Aq’ab’al, ki nam je dal odlično podlago, da skozi življenjske modrosti prehajamo stabilni in v popolnem notranjem ravnovesju ter predvsem v popolnem sprejemanju sebe.

Majevsko št. 13 – Poln potencial cikla:
Cikel Ajmaq se zaključi v Q’anil 13, energiji Zajec ali Zvezda, ki nam vedno da več. Seveda nam bo dala več, če le spregledamo in razumemo lekcije, ki so se nam zgodile v preteklih 13 dneh.

Izziv cikla:
odpuščati; biti hvaležen za vse lekcije, ki nam pridejo na pot; prisluhniti življenju

GAP:
2 No’j – Zemlja: pomaga pri prizemljitvi modrosti prednikov na Zemljo;
8 Aq’ab’al – Zora: aktiviran v poravnavi preteklih 13 prejšnjega cikla.