• CIKEL K’AT

Po mističnem stolpu se začne cikel K’at, cikel kuščarja, pajka ali pajkove mreže, ki predstavlja novo mrežo zavedanja, medsebojne povezanosti in soodvisnosti. Podprt je z 10-dnevnim GAP-om, ki se začne z energijo Smrt 3. Smrt nam pomaga preobraziti vse tiste vzorce, misli in prepričanja, ki ne služijo več našemu višjemu namenu. K’at je izvorna energija vsega stvarstva in se nahaja prav v vsakem živem bitju ter nas povezuje v eno. Lahko si jo predstavljamo kot pajkovo mrežo, ki je v samem bistvu roža življenja. Spodbuja nas pri drugačnem razmišljanju, novih idejah in sejanju novega zavedanja ter novega znanja med ljudi.

Majevsko št. 7 – Modrost cikla: V sredini cikla najdemo energijo 7 Tzi – Psa, ki predstavlja našo dušo in njeno brezpogojno ljubezen v samem središču, ki ga predstavlja število 7. Nobeno seme ne more lepo rasti brez prave in brezpogojne ljubezni.

Majevsko št. 8 – Eterični zaključek prejšnjega cikla: V ciklu Kuščarja se zaključi tudi namen prejšnjega cikla B’atz’ – Opica, ki v energiji 8 doživi svojo dovršitev. Ta dan gvatemalski Maji praznujejo praznik vseh zdravilcev, šamanov, tat in nan. Dan, ko se na vasi skupaj zberejo vsi zdravilci, prižgejo sveti ogenj in zaplešejo z njim v krogu ter se povežejo v rožo življenja. Ta cikel nas podpira pri vseh spremembah, ki jih želimo narediti v svojem življenju. Povežimo se z vsako energijo dneva posebej. Toliko pozornosti, kot ji bomo namenili, toliko jo bomo tudi prejeli.

Majevsko št. 13 – Poln potencial cikla: Cikel kuščarja je trecena sejanja novega zavedanja med ljudi, saj se njegovih 13 dni konča z energijo 13 Ajmaq – Sova. Ta majevski znak v kombinaciji s tonom 13 predstavlja kozmično zavest, zato nas celotni cikel podpira pri zaupanju in veri, da je vse v našem življenju popolno in se dogaja po višjem načrtu, naša naloga pa je, da zaupamo v življenje.

Izziv cikla: sejati seme svetlobe; videti svoje potenciale; vera vase

GAP: 10-dnevni GAP nam pomaga pri prizemljitvi novega zavedanja in nam odpira vrata v novo resničnost. Pomaga nam pri uporabi na novo pridobljenih informacij iz mističnega stolpa.

GAP pomeni Galaktični Aktivacijski Portal, ki nam pomaga ozavestiti vse aspekte, ki se še skrivajo v naši podzavesti in nas izzivajo na duhovni poti. Te aspekte je potrebno sprejeti ter tako omogočiti, da sami držimo kontrolo nad njimi (ter se tem aspektom ne pustimo več zavesti).

Cikel GAP-ov se je začel včeraj z Nawalom Smrt – Kame, kar še posebej podpre vse naslednje energije pri preobrazbi:

?Smrt 3 te podpre pri zapuščanju vsega starega in dajanju prostora novim stvarem, novemu zavedanju.
?Jelen 4 predstavlja sklenjen kozmični krog, šele ko zapustiš staro, lahko preskočiš v novo zavedanje.
✨Zajec 5 je energija razmnoževanja in hitre manifestacije novih idej, novih vrednot.
?Voda 6 ti pomaga, da v vsaki lekciji znaš videti modrost, da ti gre vse tekoče – da znaš pluti s tokom življenja.
?Pes 7 napolni tvojo dušo z ljubeznijo.
?Opica 8 ti vliva pogum na novi poti ter ti pomaga uskladiti se s planom Vesolja – tako zgoraj kot spodaj.
?Cesta 9 ti pomaga trdno stati na pravi poti.
?Trs 10 te spodbuja, da občutiš očetov steber in lepoto materine ljubezni.
?‍♂️Jaguar 11 si mojster manifestacije – čarovnik – Ti sam si stvarnik svojega življenja.
?‍♂️Orel 12 – vidiš, čitaš, letiš. 

Pa čudovito preobrazbo vsem skupaj!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment